Duo Pakket
Acute – gevorderde besmetting of doorgemaakt
Duo Pakket – Antigeen & Antistoffen
✓ Uitslag binnen 15 tot 20 minuten
✓ RIVM & CE goedgekeurd
✓ Met zorg en aandacht getest
Wanneer de antigeentest (AG) samen met de antistoffentest (IgM en IgG) wordt afgenomen, is dit de meest dekkende screening. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt of er sprake is van een actieve besmetting, een beginnende besmetting of een aflopende besmetting. Maar ook of het lichaam reageert op ‘gevaarlijke’ signalen uit de omgeving.
Deze twee afnames worden daarom ook in een Duo pakket aangeboden. U vindt deze keuzemogelijkheid binnen het reserveringssysteem via de onderstaande button.
De Voordelen

Volledig inzicht in de fases van een besmetting
Analyseert acute besmetting en/of doorgemaakt
biedt meerdere toegankelijke oplossingen
Testen zijn voordeliger
Snel en betrouwbaar testresultaat in 15-20 minuten
Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
Persoonlijke benadering en advies

Antigeen sneltest

Een antigeentest toont de aanwezigheid van viruseiwitten (antigenen) aan. In dit geval de viruseiwitten van Covid-19 ofwel het SARS-CoV-2 virus. Deze antigeentest is een geschikte test voor degene die een recente Corona infectie vermoeden. Middels het afnemen van een nasaal uitstrijkje of speeksel wordt gezocht naar deze specifieke eiwitten van het SARS-CoV-2 virus.

Antistoffen sneltest

Het doel van deze test is kijken of je antistoffen hebt aangemaakt. Is de IgG uitslag positief heb je hoogstwaarschijnlijk Corona gehad en ben je hierdoor (verwacht men) immuun voor een nieuwe coronabesmetting. Als je weet dat je Corona hebt gehad, is het eenvoudiger om je leven weer op te pakken en naar buiten te treden.

Afspraak maken

Het Duo Pakket kunt u aanvragen als consument, ondernemer, reiziger en als ouder van een kind of jeugdige. Een afname kunt u rechtstreeks inplannen via onze online reserveringssysteem. Klik hiervoor op de onderstaande button.

Voor bedrijven bieden wij een afnamepakket wat specifiek van toepassing is op de situatie en voorwaarden binnen het bedrijf. Hiervoor hebben wij regelmatig contact met de contactpersoon of bedrijfsverantwoordelijke. Ook tijdens een uitbraak of bij verdenking van besmetting bieden wij graag de beste zorg door een snelle analyse gevolgd door het juiste advies. Zorg op maat en ont-zorgen, daarvoor test u bij Team Corona Preventief.

Voor kinderen, jeugd, kwetsbare jongeren en ouderen wordt de afname specifiek aangepast aan de situatie en behoeften. Een persoonlijke begeleiding door onze gekwalificeerde zorgmedewerker is gewaarborgd.