PCR-test HighPriority
Bij verdenking van een acute besmetting of voor een reis naar het buitenland
PCR-test HighPriority
✓ Uitslag binnen 1 – 2 uur
✓ Internationaal (reis)certificaat
✓ Keuze uit neus- en keelswab of speeksel
✓ 100% testresultaat garantie
De uitslag van een PCR-test HighPriority ontvangt u vanaf 1 uur en binnen 2 uur. We verwerken & analyseren uw test direct op onze testlocatie. Een medewerker zal uw sample afzonderlijk – dus 1 sample per keer – volgens de richtlijnen analyseren. Dit betekent dat uw sample niet verwerkt wordt samen met andere afnames, waardoor redelijk snel en gedegen een testuitslag gegeven kan worden.
De voordelen

Snel en leesbaar testresultaat in 1 – 2 uur
Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
Betrouwbaar en nauwkeurig
Hoge gevoeligheid en specificiteit
Persoonlijke benadering en advies
Test afgenomen door professionals

De PCR-test

De PCR-test HighPriority is een snelle moleculaire in vitro diagnostische test, gebaseerd op de real-time polymerase chain reaction-test (RT-PCR). Het detecteert SARS-CoV-2 (het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt). Een PCR-test analyseert genetisch materiaal (DNA/RNA) van het virus.

Voor een PCR-test HighPriority wordt er een neus en keelswab, alleen een keelswab of speeksel afgenomen. Een voorkeur mag u aangeven tijdens het reserveren van een afspraak, in het veld notities. Voor een reiscertificaat geldt, dat niet alle afnamevormen per land worden geaccepteerd. Raadpleeg hiervoor onze medewerker(s).

In het kort

Dus: Uw testresultaat binnen 1 – 2 uur op een erkend reiscertificaat (Engelstalig)
Voordeel: Altijd bereikbaar en hulp bij het inplannen
Handig: De juiste test voor uw persoonlijke situatie door gedegen advies
Ideaal: Professioneel en persoonlijk

Afspraak maken

De PCR-test HighPriority kunt u aanvragen als consument, ondernemer, reiziger en als ouder van een kind of jeugdige. Een afname kunt u rechtstreeks inplannen via onze online reserveringssysteem. Klik hiervoor op de onderstaande button.

Voor bedrijven bieden wij een afnamepakket wat specifiek van toepassing is op de situatie en voorwaarden binnen het bedrijf. Hiervoor hebben wij regelmatig contact met de contactpersoon of bedrijfsverantwoordelijke. Ook tijdens een uitbraak of bij verdenking van besmetting bieden wij graag de beste zorg door een snelle analyse gevolgd door het juiste advies. Zorg op maat en ont-zorgen, daarvoor test u bij Team Corona Preventief.

Voor kinderen, jeugd, kwetsbare jongeren en ouderen wordt de afname specifiek aangepast aan de situatie en behoeften. Een persoonlijke begeleiding door onze gekwalificeerde zorgmedewerker is gewaarborgd.