All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Veelgestelde vragen
Heeft u vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Hebben jullie Registratienummers?

Ja, hieronder vindt u onze registratienummers.

 

BIG arts (Mevr. M.L. van Wetten): 69024879601

AGB zorgverlener: 90032008

AGB onderneming: 90066139

 

Team Corona Preventief (HealthCare Innovation Group) beschikt over een AGB code.

 

Een Algemeen Gegevens Beheer code (AGB code) is een landelijke code waarmee de zorgaanbieder kan worden herkend. Met deze unieke code staan zorgaanbieders geregistreerd in een landelijke database.

Door wie wordt de test uitgevoerd?

De test wordt uitgevoerd door bevoegde zorgprofessionals en/of verpleegkundigen onder toezicht van een BIG geregistreerde arts. De zorgprofessionals zijn allen bekwaam en betrokken.

Hoe maak ik een afspraak?

Online reserveren:

U kunt gemakkelijk zelf een online afspraak maken via onze reserveringssysteem.

https://www.coronapreventief.nl/afspraak-maken/

 

Telefoon:

+31 (0)168 32 10 66

 

E-mail:

afspraak@coronapreventief.nl

Welke test moet ik kiezen / selecteren?

Wanneer u niet weet welke test geschikt is voor uw persoonlijke situatie of u twijfelt, neem dan zeker contact met ons op. Wij geven graag advies op maat.

Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen of annuleren?

Afspraken wijzigen of annuleren kan via de telefoon of e-mail (afspraak@coronapreventief.nl). Afspraken kunnen uiterlijk 12 uur voorafgaand de afspraak gewijzigd of geannuleerd worden.

Wat is het verschil tussen een Antigeen sneltest en een PCR-test?

Antigeen

Een antigeentest toont de aanwezigheid van viruseiwitten (antigenen) aan. In dit geval de viruseiwitten van Covid-19 ofwel het SARS-CoV-2 virus. Deze antigeentest is een geschikte test voor degene die een recente Corona infectie vermoeden. Middels het afnemen van een nasaal uitstrijkje of speeksel wordt gezocht naar deze specifieke eiwitten van het SARS-CoV-2 virus.

 

PCR-test

De PCR test (polymerase chain reaction-test) is een gouden standaard voor het detecteren van SARS-CoV-2 (het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt). Een PCR-test analyseert genetisch materiaal (DNA/RNA) van het virus. Het opgevangen materiaal wordt in een laboratorium geanalyseerd.

Zijn de testen die jullie hanteren betrouwbaar?

Team Corona Preventief werkt uitsluitend met CE Europees en RIVM gevalideerde sneltesten. Team Corona Preventief werkt samen met RIVM & ISO gecertificeerd laboratoria.

Is de PCR-Speekseltest betrouwbaar?

De PCR Speekseltest is een door het RIVM goedgekeurd. Het analyseren van een PCR Speekseltest gebeurt hetzelfde als bij de reguliere PCR test. Team Corona Preventief werkt samen met Brightlabs. Dit is een RIVM & ISO gecertificeerd laboratorium.

Belangrijk! Voor de juiste test bij reizen naar het buitenland, dient u zelf na te gaan of een land de PCR Speekseltest accepteert. Eventueel kan dit door ons gecheckt worden, maar het blijft uw eigen risico. Een reisadvies en de regelgeving betreft de soort test nodig voor het reizen, verandert regelmatig.

Moet ik mijn ID-kaart of paspoort meenemen?

Ja, u moet zich voor de afname legitimeren. Hiermee wordt u geverifieerd en worden tevens uw gegevens gecontroleerd voor uw (reis)certificaat. De controle wordt gedaan om fouten in het certificaat en ellende op reis te voorkomen.

Verwacht u een PCR test uitslag?

Een PCR-test resultaat ontvangt u de volgende dag, strevend tussen 12:00 en 19:00 uur. Uitzondering hierop zijn de PCR spoedtesten, dit resultaat ontvangt u dezelfde dag. Voor spoed en voor vragen over uw uitslag / reiscertificaat zijn wij bereikbaar. (Voicemail? Spreek dan uw bericht in na de piep, dan bellen wij u terug).

Welke regels zijn van toepassing bij het reizen naar andere landen?

Op de website van Rijksoverheid en het Ministerie van Buitenlandse zaken vindt u het reisadvies per land.

 

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

 

Let op! Ieder land hanteert zijn eigen regels met betrekking tot het toelaten van reizigers. Team Corona Preventief kan geen garantie geven. Het advies c.q. de regels wijzigen regelmatig.

Hoelang is mijn test geldig?

Team Corona Preventief stelt geen vervaldatum aan uw test. Het land waar u naar toe reist bepaalt hoe oud een test mag zijn.

Wat zijn jullie openingstijden?

U kunt ons op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur telefonisch of via de e-mail bereiken. Spoed? Bel ons! (Voicemail? Spreek dan uw bericht in na de piep, dan bellen wij u terug).

Ik wil mijn medewerkers laten testen.

Ja, dat kan. Op deze pagina vindt u meer informatie: https://www.coronapreventief.nl/bedrijven/

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

We hebben een aantal gegevens nodig om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. De gegevens staan op beveiligde servers die voldoen aan de eisen die aan ons gesteld worden in het kader van de AVG. Wij handelen conform de AVG en positieve uitslagen worden via beveiligde e-mail verstuurd naar de lokale GGD. Verder worden uw gegevens niet met derden gedeeld.