Wat bieden wij voor bedrijven…
Graag willen wij onze kennis met u delen. Wij ontzorgen vele ondernemers.
Coronatest voor bedrijven
Team Corona Preventief biedt betrouwbare COVID-19 testen aan voor werkgevers en hun medewerkers. We leveren snelle service waarbij medewerkers vrijwel direct terecht kunnen. Met onze COVID-19 testen en de juiste ervaring helpen we medewerkers weer sneller aan het werk en verhogen we de veiligheid op de werkvloer. We helpen bedrijven tevens met het preventief screenen van medewerkers. Dit kan eventueel op locatie. De medewerkers worden altijd met zorg en aandacht getest.
Voor bedrijven bieden wij een afnamepakket wat specifiek van toepassing is op de situatie en voorwaarden binnen het bedrijf. Hiervoor hebben wij regelmatig contact met de contactpersoon of de bedrijfsverantwoordelijke. Ook tijdens een uitbraak of bij verdenking van besmetting bieden wij graag de beste zorg door een snelle analyse gevolgd door het juiste advies. Zorg op maat en ont-zorgen, daarvoor test u bij Team Corona Preventief.
Alles is mogelijk

Bij Team Corona Preventief heeft u geen contract nodig. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw medewerkers aanmelden via onze online agenda (button: afspraak maken als Bedrijf of Medewerker). Medewerkers kunnen dezelfde dag bij ons terecht. Het is mogelijk om één of meerdere medewerker te laten testen. Wilt u meerdere medewerkers tegelijk laten testen? Neem dan contact met ons op voor een boekingscode. Met deze boekingscode ontvangt het bedrijf achteraf een (totaal)factuur met een overzicht van de geteste medewerkers. Graag kijken we samen met u naar een gepaste oplossing en advies.

Iedere medewerker wordt met zorg en aandacht getest!

Hoe werkt het?
  1. Heeft u vragen of advies op maat? Neem dan contact met ons op
  2. Reserveer gemakkelijk uw afspraak via onze online agenda: KLIK HIER
  3. Klik op de button: ”Afspraak maken als Bedrijf of Medewerker
  4. Kies de categorie en soort test
  5. Selecteer een locatie
  6. Kies een datum en tijd
  7. Uw medewerker vult de bedrijfsgegevens en de boekingscode in. Het is belangrijk dat de medewerker alle overige persoonlijke velden correct invult.
  8. De afspraak is bevestigd. U ontvangt een e-mail ter bevestiging. We zien u graag op onze drive-in

U ontvangt een overzicht van de geteste medewerkers en de facturatie achteraf.

Testen op locatie

Wanneer u meerdere medewerkers wilt laten testen, bieden wij u de mogelijkheid om op uw locatie testen af te nemen. Bel of e-mail ons voor een voorstel/offerte. Graag kijken we samen met u naar een gepaste oplossing en advies. U krijgt een persoonlijke account manager die alles regelt.