Quatro Sneltest
4 soorten virussen testen in 1 afname
Covid-19 + Griep A-B + Luchtwegvirus
✓ Uitslag binnen 15 tot 20 minuten
✓ Hoge sensitiviteit & specificiteit
✓ Intern & CE gevalideerd
✓ Europees geautoriseerd door CMC Medical Devices
Deze 4 in 1 antigeensneltest toont de aanwezigheid aan van viruseiwitten (antigenen). Naast de viruseiwitten van het SARS-CoV-2 ofwel Covid-19 virus, toont deze test nog 3 andere viruseiwitten aan. Influenza A/B, ofwel griep en het RSV (Respiratoir Syncytieel Virus) ofwel RS virus. Deze laatste is één van de belangrijkste veroorzakers van verkoudheid.

Quatro Sneltest kopen?
Zelftest!

Klik op de button voor meer informatie en bestellen.


De Voordelen

 Snel en leesbaar testresultaat in 15-20 minuten
 Geeft inzicht in meerdere virussen, waardoor een snelle en gerichte interventie mogelijk is
 Erger voorkomen door snelle interventies bij Covid, Griep en het RS virus
 Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 Betrouwbaar en nauwkeurig
 Hoge gevoeligheid en specificiteit
 Geschikt voor een snelle werkhervatting
 Persoonlijke benadering en advies
 Uitstrijkje afgenomen door professionals
 Biedt meerdere toegankelijke oplossingen

De Diagnose

De Quatro Sneltest is geschikt voor een (aanvullende) diagnose van een corona-, griep- en RS virusinfectie. De testresultaten zijn voor klinische referentie en kunnen niet alleen als basis dienen voor het bevestigen of uitsluiten van infecties. Team Corona Preventief zal dus altijd een korte anamnese afnemen met het bijbehorend aanvullend onderzoek. Mocht er twijfel zijn over een uitslag, zal er een vervolgadvies komen.

De Afname

Middels het afnemen van een nasaal uitstrijkje wordt gezocht naar deze specifieke eiwitten van de 4 virussen.

Voor het juist afnemen van een neusswab, buigt u allereerst het hoofd iets naar achteren. Met een extreem dun wattenstaafje wordt er heel voorzichtig een uitstrijkje genomen achter in de neus. Dit kan even kriebelen en voor een vreemd gevoel zorgen. Pijnlijk is het niet. Het uitstrijkje gaat in een buisje met vloeistof. Het afnamemateriaal mengt zich met de vloeistof en wordt daarna op een testcassette gedruppeld. Na 15 minuten is het resultaat af te lezen.

Perfect Quatro

Net als Covid-19 kan de griep en het RS virus tot complicaties leiden, zoals een longontsteking, wat bij bepaalde risicogroepen tot ernstige gezondheidsproblemen kan leiden. Met name voor deze risicogroep kan het een voordeel zijn om Quatro te testen. Daarnaast is de besmettelijkheidsgraad van verkoudheid en griep zeer hoog. Dit maakt de Quatro Sneltest uitermate geschikt voor het bedrijfsleven ter preventie van een immens en langdurig ziekteverzuim.

Afspraak maken

De Quatro Sneltest kunt u aanvragen als consument, ondernemer, reiziger en als ouder van een kind of jeugdige. Een afname kunt u rechtstreeks inplannen via onze online reserveringssysteem. Klik hiervoor op de onderstaande button.

Voor bedrijven bieden wij een afnamepakket wat specifiek van toepassing is op de situatie en voorwaarden binnen het bedrijf. Hiervoor hebben wij regelmatig contact met de contactpersoon of bedrijfsverantwoordelijke. Ook tijdens een uitbraak of bij verdenking van besmetting bieden wij graag de beste zorg door een snelle analyse gevolgd door het juiste advies. Zorg op maat en ont-zorgen, daarvoor test u bij Team Corona Preventief.

Voor kinderen, jeugd, kwetsbare jongeren en ouderen wordt de afname specifiek aangepast aan de situatie en behoeften. Een persoonlijke begeleiding door onze gekwalificeerde zorgmedewerker is gewaarborgd.