Wie zijn wij…
Een kijkje achter de schermen
Hoe het begon
In 2006 startte eigenares en zorgverlener Silvia Molendijk haar complementaire zorgpraktijk voor integrale geneeskunde. Binnen deze praktijk werd al snel gewerkt met diverse laboratoriumdiagnostica uit binnen en buitenland. Ze ging samenwerkingen aan met verschillende laboratoria, waarvan sommige in het buitenland. Monsters werden zo ook verstuurd naar Duitsland en Amerika. De specialisatie binnen MediTraject is gericht op het vinden van de oorsprong van onverklaarbare klachten en specifieke gezondheidsproblematiek.

Het verlangen om inzicht te krijgen in het verloop en het gevolg van Corona is het begin geweest van het project Team Corona Preventief. Samen met haar zoon Mattaï, een arts en verscheidene laboratoria is in mei 2019 definitief besloten om de testlocatie te professionaliseren en als meerwaarde aan te bieden aan consumenten en bedrijven.
Door het aanbieden van zorg op maat, het geven van onuitputtelijke aandacht en het uitbreiden met gekwalificeerd personeel, zijn we uit mogen groeien tot de meest zorgzame testlocatie.

Over onze zorg
Uw welzijn is onze zorg! Deskundigheid en professionaliteit staan binnen onze organisatie hoog in het vaandel. De diensten en diagnostische producten zijn selectief getest op kwaliteit, specificiteit, validiteit, zuiverheid en duurzaamheid. De uiterste best wordt gedaan om veiligheid te waarborgen door strenge controles op de diensten en de diagnostische producten. Eveneens is betrouwbaarheid, ethische betrokkenheid, eerlijkheid en transparantie zeer belangrijk in de relatie tot het uitvoeren van (snel)testen en analyses. Klantvriendelijkheid en zorg op maat is kenmerkend voor onze organisatie.
Maak kennis met onze professionals

General Manager Zorgprojecten

Silvia Molendijk

Silvia draagt zorg voor de beleidsvoering en de juiste uitvoering van de projecten en diensten binnen de organisatie. Zij is de drijvende kracht achter Team Corona Preventief en hoofdverantwoordelijke voor de uitvoering van het beleid & protocol. Silvia is diskreet, deskundig en bovenal persoonlijk. Door haar betrokkenheid bij de hulpvraag van klanten, het ontwikkelen van het hulpaanbod en het bijstaan van het uitvoerend team, is ze regelmatig te vinden als voorwerker op de bedrijfsvloer. Dit geeft haar zorghart de meeste voldoening. Silvia professionaliseert onze diensten graag voor u!

Systeemmanager & Zorginhoudelijk Bedrijfsadviseur

Mattaï Molendijk

Mattaï draagt zorg voor het ICT gedeelte, de logistiek en de aanbevelingen naar klanten. Enthousiast en vol overtuiging worden de afnames aanbevolen, geregistreerd en doorgevoerd. Verder beheert hij de aanvoer van de afname materialen en het online systeem / website. Mattaï zorgt dat u makkelijk en tevreden gebruik kunt maken van onze online diensten. Daarnaast onderhoudt Mattaï nauw en prettig contact met onze klanten en leveranciers. Mattaï maakt graag contact met u!

Afnamespecialist Zorginhoudelijk

Joan van der Wal

Dagelijks draagt Joan zorg voor de juiste afnames. Joan heeft een zeer bewogen zorghart. Hierdoor worden de afnames als minder gespannen ervaren. Joan voorziet u graag van de juiste informatie. Vanzelfsprekend denkt Joan met u mee en komt met een passend advies of oplossingen. Verder zorgt Joan voor de administratieve verwerking en afhandeling van de afnames en bewaakt zij de doorlooptijd van de testen. Joan helpt u graag verder!

Arts Integrale Geneeskunde

Drs. Kim van Wetten

Drs. Kim van Wetten is opgeleid als arts en heeft zich toegelegd op leefstijlgeneeskunde. Haar praktijk is o.a. gevestigd in het gebouw van World Health Laboratories (WHL). Sinds 2017 is Kim tevens werkzaam binnen het Integraal Medisch Centrum (IMC) VISANA; het vroegere Ouder & Kind Centrum in Amsterdam Oost. Het Integraal Medisch centrum is een gevestigde naam geworden voor de (para)medici waar dagelijks patiënten worden behandeld vanuit een multidisciplinaire aanpak.