Wie zijn wij…
Een kijkje achter de schermen
Hoe het begon
In 2006 startte eigenares en zorgverlener Silvia Molendijk haar complementaire zorgpraktijk voor integrale geneeskunde. Binnen deze praktijk werd al snel gewerkt met diverse laboratoriumdiagnostica uit binnen en buitenland. Ze ging samenwerkingen aan met verschillende laboratoria, waarvan sommige in het buitenland. Monsters werden zo ook verstuurd naar Duitsland en Amerika. De specialisatie binnen MediTraject is gericht op het vinden van de oorsprong van onverklaarbare klachten en specifieke gezondheidsproblematiek.

Het verlangen om inzicht te krijgen in het verloop en het gevolg van Corona is het begin geweest van het project Team Corona Preventief. Samen met haar zoon Mattaï, een arts en verscheidene laboratoria is in mei 2019 definitief besloten om de testlocatie te professionaliseren en als meerwaarde aan te bieden aan consumenten en bedrijven.
Door het aanbieden van zorg op maat, het geven van onuitputtelijke aandacht en het uitbreiden met gekwalificeerd personeel, zijn we uit mogen groeien tot de meest zorgzame testlocatie.

Over onze zorg
Uw welzijn is onze zorg! Deskundigheid en professionaliteit staan binnen onze organisatie hoog in het vaandel. De diensten en diagnostische producten zijn selectief getest op kwaliteit, specificiteit, validiteit, zuiverheid en duurzaamheid. De uiterste best wordt gedaan om veiligheid te waarborgen door strenge controles op de diensten en de diagnostische producten. Eveneens is betrouwbaarheid, ethische betrokkenheid, eerlijkheid en transparantie zeer belangrijk in de relatie tot het uitvoeren van (snel)testen en analyses. Klantvriendelijkheid en zorg op maat is kenmerkend voor onze organisatie.